Szolgáltatásaimmal kisvállalkozásoknak segítek az internet és az online marketing nyújtotta lehetőségek kiaknázásában, üzleti folyamataik átvilágításában és átszervezésében. A marketing tevékenységek hatékonyabbá tételével, honlapok és webáruházak optimalizálásával járulok hozzá a kisvállalkozások sikeréhez. Szolgáltatásaimat elsősorban virágtermesztőknek, virágkereskedőknek, virágüzlet tulajdonosoknak és virágkötőknek ajánlom.

 

A kisvállalkozók mindennapjait könnyítem meg azzal, hogy olyan kiegészítő, ugyanakkor a sikeres üzletmenethez nélkülönözhetetlen feladatokat vállalok át Tőlük, amik időigényesek és speciális szaktudást kívánnak. A vállukról levett teher biztosítja számukra, hogy a szakmai feladatokra és cégvezetésre koncentráljanak.

Szolgáltatási palettám széleskörű, egyszeri tanácsadással, egyedi szerződéses megállapodással és folyamatos átalánydíjas szolgáltatásokkal is állok a kisvállalkozások rendelkezésére.

 

Szolgáltatások - Nagy Jucó

Főbb szolgáltatások

 

Facebook szolgáltatások

Facebook oldalak készítése
Facebook csoportok létrehozása
Facebook oldalak üzemeltetése
Facebook oldalak felmérése, optimalizálása
Facebook hirdetési stratégia kidolgozása
Facebook hirdetések készítése, optimalizálása
Facebook remarketig készítése

Honlap és webáruház szolgáltatások

Honlap, webáruház tervezés
Honlap, webáruház elemzés, optimalizálás
Kulcsszó kutatás, elemzés
Kereső optimalizálás
Tesztelések, próbavásárlások
Google Analytics adatok elemzése
Google Adwords hirdetések optimalizálása, kezelése
Google remarketing beállítás, kezelés
Youtube csatornák létrehozása

Konzultációk, oktatások

Komplett internetes stratégiák kidolgozása
Banner készítés
Személyre szabott informatikai oktatás
Személyes konzultáció
Eseti skype konzultáció

 

Marketing szolgáltatások

Marketing tanácsadás, piackutatás
Marketing kampányok tervezése, kivitelezése
Kérdőívek készítése, elemzése

Szövegírás

Blogok indítása betanítással
Blogbejegyzések, PR cikkek írása
Hírlevelek, hírlevélsorozatok írása
Fogadó oldalak (landing page) készítése
E-bookok, letölthető kiadványok szerkesztése

Szolgáltatásaimról és áraimról további információkat a Virágutazó.hu oldalon találsz, ahol a szolgáltatások megrendelésére és egyéni árajánlat kérésére is lehetőség van.

 

Miért engem válassz?

Virágkötőként ismerem a virágos szakma csínját-bínját. Egy nyelvet beszélve sokkal könnyebben  megértjük egymást, mint egy “kockafejű” informatikussal. Imádom a munkámat, sikerorientált emberként fontos, hogy a maximumot nyújtsam számodra, hisz én is csak akkor lehetek sikeres, ha a megrendelőim elégedettek.

Célom az, hogy olyan marketing eszközök használatát ismertessem meg veled, amik nem csak viszik a pénzt, de garantáltan meg is térülnek.

Folyamatosan nyomon követem és több csatornán keresztül tesztelem az online marketing hazai és nemzetközi trendjeit, biztosítva ezzel, hogy az új, hatékony lehetőségek, eszközök a Te vállalkozásodhoz is eljussanak, Te magad is élvezhesd gyümölcsét.

Minden olyan tevékenységet elvégzek helyetted, ami fontos a vállalkozások fennmaradásához, de Neked nem lenne rá időd vagy komoly összegekbe kerülne egy alkalmazottal elvégeztetni. A szolgáltatásaim díját költségként elszámolhatod, nem kell utánuk járulékokat fizetni, amivel komoly megtakarítást érhetsz el.

 

Mikor ne válassz engem?

Ha szeretsz álmatlanul forgolódni éjszaka, fejfájással ébredni, bosszankodni, hogy a beígért határidő már rég elmúlt, már kétszer annyit költöttél a projektre, mint be volt tervezve, akkor kérlek keress mást.

Célom, hogy ügyfeleim igényeit teljes körűen kiszolgáljam, elégedett ügyfeleket, sikeres együttműködést tudhassak magam mögött. Ha nem fontos számodra a minőség, csak a szolgáltatások ára alapján akarsz dönteni, akkor  más szolgáltatót kell keresned.

 

Aktuális információkért keresd fel a Virágutazó oldalam szolgáltatási menüjét:

Szolgáltatások, árak