Rólam

Nagy Jucó (Nagy Judit e.v.) blogger vagyok, a virágok és utazások szerelmese.

 

Nagy Jucó blogger

 

Informatikusként és virágkötőként a virágos vállalkozások felvirágoztatását támogatom az online marketing eszközök tárházának kiaknázásával.

Magánemberként fontos küldetésnek tekintem a virágkultúra megismertetését és megszerettetését. Álmom, hogy minden háztartásban hetente legyen friss virág, a gyermekek már pici korukban megismerjék és megkedveljék a kertészkedésben rejlő örömöket, a természet szeretete és óvása mindenki számára fontos és követendő érték legyen.

Virágutazó vállalkozásomat azzal a céllal alapítottam, hogy segítséget nyújtsak a kisvállalkozásoknak az internet és az online marketing nyújtotta lehetőségek kiaknázásában, üzleti folyamataik átvilágításában és átszervezésében. A marketing kommunikáció hatékonyabbá tételével, honlapok és webáruházak optimalizálásával járulok hozzá a kisvállalkozások sikeréhez. Tevékenységeimmel időrabló, ugyanakkor létfontosságú terheket veszek le a cégvezetők válláról, amivel biztosítom, hogy a “nemszeretem” feladatok helyett a szakmai munkára koncentrálhassanak. Szolgáltatásaimat elsősorban virágtermesztőknek, virágkereskedőknek, virágüzlet tulajdonosoknak és virágkötőknek ajánlom.

Blogjaimban a két legfőbb hobbimról a virágokról és hazai és külföldi utazásokról írok.

 

Még többet meg tudhatsz rólam, ha elolvasod az olvasók személyemre vonatkozó kérdéseit és arra adott válaszaimat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •